Leden Henk

DroneClub Borne

Mijn naam is Henk Vrielink (74). Vliegen is van jongs af aan mijn passie geweest. Als jongen van 12 jaar iedere woensdagmiddag naar Vliegveld Twente. 

Voor de examens tijdens mijn studies nam ik de boeken mee en zat de hele dag op een parkeerplaats aan de Rozenburgbaan bij Schiphol. En de appel is niet ver van de boom gevallen. Mijn zoon is, na het atheneum, bij de luchtmacht gegaan en is daar gevechtsleider (in de burgerluchtvaart is dat verkeersleider) geweest en heeft nu een baan bij de Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL). 

Na mijn pensionering ben ik in de politiek beland en op dit moment raadslid van de plaatselijke partij GB’90 in Borne. Van de vroegere radiografisch bestuurde vliegtuigen, samen met mijn zoon, bij de vliegclub in Tubbergen in de jaren 90 naar de huidige Drones en niet zo’n grote stap maar wel 25 jaar ouder.

Ik ben in september 2019 lid van de droneclub Borne geworden en ervaar het als een fijne club met leuke leden, die elkaar helpen in raad, en daad daar waar het nodig is. Ik hoop er nog vele jaren te kunnen vliegen. Mijn drone op dit moment is een DJI Mavic Mini en zoals je op de onderstaande foto ziet gaat het ook wel eens fout. Gelukkig is er altijd wel iemand die een oplossing heeft en een paar dagen later vlieg je weer.   


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen en gebruiken van statistische data. Als je deze website gebruikt, accepteer je de cookies. Zie de Privacybeleid pagina voor meer informatie.

OK