Leden Gerard

DroneClub Borne

Mijn naam is Gerard ter Horst(67).  In de Tubantia stond een artikel van Jack van de Vendel en Bob Gevers  over een op te richten Drone Club in Borne. Dit maakte mij nieuwsgierig.

Ik heb mij eind oktober 2019 opgegeven als lid van de Drone Club Borne.

In de winter vlieg ik niet met mijn drone. Via de Drone Club is het voor mij mogelijk om tijdens die maanden indoor te vliegen.

Het is een gezellige club, waar je ervaringen kunt delen of advies kunt inwinnen.

De drone gebruik ik om foto’s vanuit de lucht te maken als aanvulling op de foto’s gemaakt met een  fotocamera, zodat we na de vakantie een fotoalbum kunnen maken.


In mijn werkzame leven heb ik hoofdzakelijk bij Thales gewerkt, (met een uitstap naar Holec Algemene Toelevering). Bij Thales had ik een technisch administratieve baan.


In mijn vrije tijd ben ik bestuurslid van een stichting die zich bezig houdt met het organiseren van zeilvakantie kampen in Friesland voor kinderen in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar die in armoede leven. Deze kinderen bieden wij als stichting tegen een zeer kleine vergoeding een week vakantie aan. Ik ben al bijna 40 jaar als vrijwilliger betrokken.

De laatste jaren houd ik mij voornamelijk bezig met de werving van deelnemers en zeilinstructeurs en aanvragen van donaties en subsidies.

Deze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen en gebruiken van statistische data. Als je deze website gebruikt, accepteer je de cookies. Zie de Privacybeleid pagina voor meer informatie.

OK